клиенти

Клиенти-ДОВЕРБА

Image

 

Headhunter Group е најголема компанија која се анимава со регрутација на кадри на Балканот.

Покрај седиштето во Тирана, Албанија, Headhunter Group исто така има канцеларии во Косово, Македонија, Црна Гора и Босна и Херцеговина.

Комапнијата е во постојан пораст од самото основање и секојдневно работи на проширување на својата дејност.

Нашите клиенти се нашиот прв избор, па затоа нудиме исклучиво квалитетна и професионална услуга преку нашиот високо квалификуван персонал, составен од страна на експерти во својата област.

Со услуги како регрутација на професионалци (Headhunting), регрутација на вработени, изнајмување на вработени (Staff Leasing), обуки, истражување на пазар, мапирање на плати како и целокупна HR поддршка, ние нудиме гаранција за квалитет, брзина, намалени трошоци за клиентите но пред се ДОВЕРБА!

Се повеќе и повеќе партнери, големи меѓународни и локални компании, со кои имаме успешна и стабилна соработка со години, веруваат во нас бидејќи обезебедуваме максимална заштита на личните податоци, приватност и доверливост, а особено благодарение на следењето и почитувањето на правилата и прописите и заемно потпишаните договори. 

Благодарение на нашето влијание во текот на овие години на пазарот на HR услуги, нашата компанија се повеќе и повеќе е изборот на меѓународни и локални партнери, бидејќи резултатите се реални и видливи при првиот контакт!